Η DIGIQAL διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ. Με την ιστοσελίδα για ΑΜΕΑ έχετε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην πώληση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας. Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση σας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα της εταιρίας σας αλλά και τη διείσδυση της με σκοπό την ενημέρωση νέων επισκεπτών. Στο κόσμο της τεχνολογίας όλοι έχουμε τις ίδιες δυνατότητες!

Συνεπώς, με τις προδιαγραφές που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ καλύπτουμε πλήρως όλες τις απαιτήσεις των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020

Οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε είναι πιστοποιημένες σε επίπεδο ΑΑΑ (Level Triple-A Conformance to Web Content Accessibility Guidelines 2.0).

Οδηγίες WCAG (Web Content Accessibility guidelines)

Οι οδηγίες για την προσβασιμότητα του περιεχομένου του ιστού έκδοση 2.0 (WCAG 2.0) καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και συστάσεων για να καταστεί το περιεχόμενο του ιστού πιο προσβάσιμο. Με τη βοήθεια αυτών των οδηγών, το περιεχόμενο μπορεί να γίνει προσβάσιμο από ένα ευρύτερο φάσμα ατόμων με αναπηρίες όπως:

Τύφλωση και μειωμένη όραση

Κώφωση και μειωμένη ακοή

Μαθησιακές δυσκολίες

Περιορισμένη δυνατότητα κίνησης

Δυσκολία στην ομιλία

Φωτοευαισθησία και συνδυασμό αυτών

Επιπλέον, η τήρηση αυτών των οδηγών θα καταστήσει το περιεχόμενο του ιστού πιο εύχρηστο σε όλους τους χρήστες.

Υπάρχουν 3 επίπεδα WCAG το Α , ΑΑ και ΑΑΑ. Η δικιά μας πρόταση περνάει όλα τα επίπεδα , και έχουμε ενσωματώσει τεχνικές που υπερκαλύπτουν όλα τα επίπεδα προσβασιμότητας.

Πιο αναλυτικά το WCAG 2.0:

Οι οδηγίες WCAG 2.0I

Αντιληπτό περιεχόμενο

Οι οδηγίες WCAG 2.0 II

Λειτουργικό περιεχόμενο

Οι οδηγίες WCAG 2.0 IIΙ

Κατανοητό περιεχόμενο

Οι οδηγίες WCAG 2.0 IV

Εύρωστο περιεχόμενο (περιεχόμενο χωρίς σφάλματα)

Απαιτήσεις Συμμόρφωσης I

Επίπεδο Συμμόρφωσης:

Απαιτήσεις Συμμόρφωσης IΙ

Πλήρεις σελίδες: Η συμμόρφωση αφορά πλήρεις ιστοσελίδες και δεν μπορεί να επιτευχθεί αν μέρος της ιστοσελίδας εξαιρείται.

Απαιτήσεις Συμμόρφωσης IΙΙ

Απαιτήσεις Συμμόρφωσης IV

Χρήση τεχνολογιών μόνο με τρόπους που υποστηρίζεται η προσβασιμότητα:

Αξιόπιστοι για την κατανόηση των κριτηρίων επιτυχίας θεωρούνται μόνο τρόποι χρήσης τεχνολογιών με υποστήριξη προσβασιμότητας. Κάθε πληροφορία ή λειτουργικότητα που παρέχεται με τρόπο που δεν έχει υποστήριξη προσβασιμότητας διατίθεται επίσης και με τρόπο που έχει υποστήριξη προσβασιμότητας.

Προγράμματα ΕΣΠΑ και κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Βοηθάμε την επιχείρηση σας να συμμετέχει στα προγράμματα επιδότησης μέσω του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 ώστε να τηρείται πλήρως ο συγκεκριμένος όρος ένταξης και να έχετε υψηλή βαθμολογία. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να κατασκευάσουμε την δική σας ιστοσελίδα σύμφωνα με τα πρότυπα για ΑΜΕΑ που σας αναπτύξαμε παραπάνω.

Όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο για την επιχείρησή σας.