Κατασκευή eshop - DIGIQAL

Κατασκευή eshop

Ανοιχτά 24 ώρες / όλο το χρόνο!

Το eshop δεν έχει ωράριο, δεν κάνει διάλειμμα. Όλες οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιούνται τις ώρες που εσείς είστε απασχολημένος, ενώ ο αγοραστής όχι! Ένας ακούραστος πωλητής που μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις των πελατών και παράλληλα να εκτελεί πολλαπλές παραγγελίες.

 Κατασκευή eshop
Κατασκευή eshop

H κατασκευή eShop σας δίνει πληροφορίες και πολύ σημαντικά στατιστικά για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.

  • Πόσα προϊόντα αγοράστηκαν και ποια
  • Πότε αγοράστηκαν και από ποιον
  • Ποιος ήταν ο συνολικός τζίρος ανά περίοδο που επιθυμείτε να αναλύσετε
  • Ποιος ήταν ο τζίρος ανά προϊόν ή ανά κατηγορία προϊόντων
Όλοι συνεχίζουν ONLINE, ΕΣΕΙΣ γιατί ΟΧΙ;
Process

Ανάλυση έργου

Στην DIGIQAL δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Κάθε ιστοσελίδα είναι για εμάς μια καινούρια πρόκληση. Πίσω από κάθε επιτυχημένη ιστοσελίδα κρύβονται πολλές ώρες δουλειάς στοχεύοντας πάντα στο κατάλληλο δυνατό πλάνο σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Η αρχή το ήμισυ του παντός. Με την τέλεση του πρώτου ραντεβού, έχοντας γνωριστεί και κατανοήσει τις επιθυμίες σας, προχωράμε στην ανάλυση της κατασκευής ιστοσελίδας. Μέσα από μια εκτενή συζήτηση προσπαθούμε να αντλήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο το οποίο ασχολείστε.

1

Πρώτη φάση

Η Πρώτη φάση, είναι η φάση της σχεδίασης : Στο στάδιο αυτό σχεδιάζουμε τη νέα ιστοσελίδα σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από εσάς.

2

Δεύτερη φάση

Η Δεύτερη φάση είναι η αυτή του Development. Εδώ ο προγραμματιστής αναλαμβάνει τη συγγραφή ποιοτικού κώδικα της κατασκευής ιστοσελίδας.

3

Τρίτη φάση

Η Τρίτη φάση και η τελική φάση είναι η φάση της εκπαίδευσης.

Σκοπός της νέα ιστοσελίδας είναι να έχετε εσείς την ευχέρεια να ενημερώνετε την ιστοσελίδα σας τη στιγμή που το χρειάζεστε χωρίς επιπλέον κόστος και χρόνο.

Ανυπομονούμε να ακούσουμε τη δική σας ιδέα!

Go To Top