Ανάλυση Έργου

Ανάλυση Έργου

Στην DIGIQAL δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Κάθε ιστοσελίδα είναι για εμάς μια καινούρια πρόκληση. Πίσω από κάθε επιτυχημένη ιστοσελίδα κρύβονται πολλές ώρες δουλειάς στοχεύοντας πάντα στο κατάλληλο δυνατό πλάνο σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Η αρχή το ήμισυ του παντός. Με την τέλεση του  πρώτου ραντεβού, έχοντας γνωριστεί και κατανοήσει τις επιθυμίες σας, προχωράμε στην ανάλυση της κατασκευής ιστοσελίδας. Μέσα από μια εκτενή συζήτηση προσπαθούμε να αντλήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο  το οποίο ασχολείστε. 

Στη συνέχεια ακολουθούν τρεις φάσεις.

Η Πρώτη φάση, είναι η φάση της σχεδίασης : Στο στάδιο αυτό σχεδιάζουμε τη νέα ιστοσελίδα σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από εσάς.

Η Δεύτερη φάση είναι η αυτή του Development. Εδώ ο προγραμματιστής αναλαμβάνει τη συγγραφή ποιοτικού κώδικα της κατασκευής ιστοσελίδας.

Η Τρίτη φάση και η τελική φάση είναι η φάση της εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση και την παράδοση της νέας ιστοσελίδας, παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση εντελώς δωρεάν, είτε στο χώρο σας, είτε χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης (Skype ή teamviewer). 

Σκοπός της νέα ιστοσελίδας είναι να έχετε εσείς την ευχέρεια να  ενημερώνετε την ιστοσελίδα σας τη στιγμή που το χρειάζεστε χωρίς επιπλέον κόστος και χρόνο.

Ανυπομονούμε για τη δική σας ιδέα!

Go To Top