Κατασκευή ιστοσελίδας εταιρικής παρουσίασης

Η διαδικτυακή παρουσία

Η διαδικτυακή παρουσία μίας επιχείρησης πλέον είναι απαραίτητη,ειδικά στην εποχή μας όπου οι περισσότεροι πελάτες αναζητούν αυτό που ψάχνουν στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά.

Με την ιστοσελίδα, η επιχείρηση σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξιοπιστία καθώς ελάχιστοι χρήστες εμπιστεύονται επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν διαδικτυακή παρουσία, ενώ ταυτόχρονα η επιχείρηση σας είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο. Επιπλέον, μέσω της ιστοσελίδας σας, έχετε τη δυνατότητα να διεκδικείτε μερίδιο της αγοράς, να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να απευθύνεστε σε μεγαλύτερο κοινό καθώς οι πελάτες σας μπορούν να σας βρουν από οπουδήποτε ανεξάρτητα από τη φυσική έδρα της επιχείρησης σας.

Ο στόχος της κατασκευής της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας είναι να δημιουργήσουμε μία εταιρική παρουσίαση στην οποία θα παρουσιάζονται με ελκυστικό τρόπο οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της επιχείρησης σας.

Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, γι’ αυτό ακολουθούνται συγκεκριμένα βήματα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα βήματα για την κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας;

  • Συνέντευξη με τον πελάτη για την καταγραφή των χαρακτηριστικών και των στόχων της επιχείρησης αλλά και του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρει
  • Προσδιορισμός του κοινού και του ανταγωνισμού της επιχείρησης
  • Παρουσίαση προτάσεων και ιδεών για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας μέσα απο μια μεγάλη συλλογή έτοιμων template
  • Επιλογή template και τροποποιήσεις (χρωμάτων, εικόνων & γραμματοσειρών) σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις έχοντας ως στόχο μια καλαίσθητη και λειτουργική ιστοσελίδα.
  • Εισαγωγή και δημιουργία περιεχομένου στην ιστοσελίδα
  • Παράδοση ιστοσελίδας στον πελάτη, καθοδήγηση και εκπαίδευση για το πως θα διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα για την προσθαφαίρεση προϊόντων, φωτογραφιών και κειμένων

Η DIGIQAL με την κατάλληλη εμπειρία αναλαμβάνει με επαγγελματική ποιότητα την μελέτη της επιχείρησης σας και την κατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρικής σας παρουσίασης που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησης σας ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που πραγματικά επιθυμείτε.

 

 

Θέλουμε οι υπηρεσίες και τα πακέτα μας να καλύπτουν εσάς και το budget σας.

Ανυπομονούμε για τη δική σας ιδέα!

Go To Top