Η ιστοσελίδα σας αποτελεί τη διαδικτυακή βιτρίνα της επιχείρησης σας. Έτσι, πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις δικές σας απαιτήσεις και να ξεχωρίζει από τις χιλιάδες σελίδες των ανταγωνιστών.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους είτε με έτοιμα template είτε με custom design. Ο πρώτος, ο πιο εύκολος, είναι να χρησιμοποιηθεί κάποιο έτοιμο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, όπως WordPress, Joomla, Drupal, τo οποίο προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της επιχείρησης. Ο δεύτερος, που είναι πιο δύσκολος και χρονοβόρος, είναι να αναπτυχθεί μία custom ιστοσελίδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Custom ιστοσελίδες είναι αυτές που κατασκευάζονται από το μηδέν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης σας. Δεν υπάρχει τίποτα έτοιμο. Ο προγραμματιστής αναπτύσσει τα πάντα από την αρχή και προκύπτει μία ιστοσελίδα με τα χαρακτηριστικά που έχετε ζητήσει.

Πλεονεκτήματα Custom Design

Μοναδικότητα: Η ιστοσελίδα θα είναι ξεχωριστή και δεν θα μοιάζει με καμία άλλη ανταγωνιστική σελίδα. Σε αντίθεση με τα πρότυπα templates όπου τα σχέδια είναι έτοιμα και γίνονται μικρές αλλαγές σε αυτά.

Ευελιξία και Επεκτασιμότητα: Η ιστοσελίδα αναπτύσσεται από την αρχή ακριβώς πάνω στις ιδέες και ανάγκες της επιχείρησης σας. Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε αυτά που απαιτούνται να αναπτυχθούν όπως μπορεί να συμβεί με κάποιο έτοιμο template. Ο πελάτης μπορεί στην πορεία να χρειαστεί κάποιες διορθώσεις και επεκτάσεις όπου σε ένα έτοιμο template μπορεί να μην μπορούν να προσαρμοστούν. Σε αντίθεση με τις custom ιστοσελίδες που είναι εύκολα επεκτάσιμες και μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις αλλαγές του πελάτη.

Ευχρηστία: Οι custom ιστοσελίδες στήνονται από το μηδέν λαμβάνοντας σημαντικά υπόψη την εύκολη περιήγηση του χρήστη.

Ασφάλεια: Ο κώδικας που αναπτύσσεται από το μηδέν από τους προγραμματιστές για μία custom ιστοσελίδα δεν παραβιάζεται τόσο εύκολα όσο ένας κώδικας από ένα έτοιμο template που είναι ανοιχτός και διαθέσιμος σε όλους.

Ταχύτητα: Η custom ιστοσελίδα είναι ταχύτερη καθώς εκτελείται αποκλειστικά και μόνο το κομμάτι του κώδικα που είναι απαραίτητο.

Σύστημα διαχείρισης: Η διαχείριση της ιστοσελίδας σας θα είναι πολύ πιο εύκολη μέσω ενός εύχρηστου και εξελιγμένου συστήματος διαχείρισης το οποίο έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης σας.

Κατάταξη Google: Καθώς ο κώδικας της ιστοσελίδας σας θα είναι τόσο προσεγμένος και βελτιστοποιημένος θα εμφανίζεται σε καλύτερη θέση στα αποτελέσματα της Google.

Τέλος, όσο αφορά το κόστος μίας custom ιστοσελίδας μπορεί να είναι μεγαλύτερο συγκριτικά με ένα έτοιμο template ωστόσο λόγω του ότι τα έτοιμα template είναι αρκετά περιορισμένα και μπορεί να χρειαστούν αρκετές τροποποιήσεις και προσθήκες για να ταιριάξουν στις ανάγκες μίας επιχείρησης μπορεί να αυξηθεί σημαντικά το κόστος τους. Επιπλέον, ένα έτοιμο template χρειάζεται να ενημερώνεται όταν υπάρχει μία νέα έκδοση που απαιτεί να πληρώσετε επιπλέον χρήματα.

Αν λοιπόν σαν ενδιαφέρει να αναπτύξετε κάτι ξεχωριστό και φτιαγμένο για τις δικές σας ανάγκες τότε θα πρέπει να επιλέξετε μία custom ιστοσελίδα ή ένα custom e-shop ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης σας.

Στη DIGIQAL αναλαμβάνουμε την custom κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τους στόχους σας ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που πραγματικά επιθυμείτε. Όλες οι λειτουργίες σχεδιάζονται και προσαρμόζονται στις δικές σας απαιτήσεις. Στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε μία ιστοσελίδα που θα ταιριάζει στο ύφος και στη μοναδικότητα της επιχείρησης σας.

Χαιρόμαστε να συναντάμε νέες καινοτόμες ιδέες και είναι πρόκληση για εμάς η υλοποίησή τους! Αν έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η έμπειρη ομάδα μας σας παρέχει την ιστοσελίδα σας σε αρκετά σύντομο χρόνο και σε πολύ προσιτό κόστος.

Θέλουμε οι υπηρεσίες μας και τα πακέτα μας να καλύπτουν εσάς και το budget σας.