Στις μέρες μας, η παρουσία μίας επιχείρησης στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη. Κάθε επιχείρηση χρειάζεται να έχει μία ιστοσελίδα. Ωστόσο, διάφοροι μύθοι οδηγούν τις επιχειρήσεις να αποφεύγουν την κατασκευή της εταιρικής τους ιστοσελίδας.

Ας δούμε λοιπόν τους πέντε μύθους για τους οποίους οι επιχειρήσεις δεν παίρνουν την απόφαση να κατασκευάσουν τη δική τους εταιρική ιστοσελίδα.

  1. Δεν μπορείτε να αντέξετε το κόστος της κατασκευής εταιρικής ιστοσελίδας

Το κόστος κατασκευής μίας εταιρικής ιστοσελίδας είναι ο λόγος που οι περισσότερες επιχειρήσεις αποφεύγουν να κατασκευάσουν τη δική τους ιστοσελίδα. Ωστόσο, το κόστος μίας εταιρικής ιστοσελίδας επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως το μέγεθος και η πολυπλοκότητα της. Στην DIGIQAL προσφέρουμε προσιτά πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων που προσφέρουν μία ολοκληρωμένη παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

  • Η επιχείρηση σας δε χρειάζεται ιστοσελίδα αφού έχετε σελίδα στο Facebook

Είναι σημαντικό να έχετε μία σελίδα στο Facebook για την επιχείρηση σας αλλά δεν είναι αρκετή καθώς δεν μπορεί να συγκριθεί με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει μία ιστοσελίδα. Όταν ένας καταναλωτής ενδιαφέρεται για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία θα ψάξει απευθείας στη Google και όχι στο Facebook. Επιπλέον, δε διαθέτουν όλοι οι πιθανοί πελάτες σας Facebook. Με την ιστοσελίδα, η επιχείρηση σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξιοπιστία καθώς ελάχιστοι χρήστες εμπιστεύονται επιχειρήσεις που δε διαθέτουν εταιρική ιστοσελίδα.

  • Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας την εταιρική σας ιστοσελίδα

Αν δεν είστε web developer, το να κάνετε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας είναι μία λάθος απόφαση που μπορεί τελικά να βλάψει την εικόνα της επιχείρησης σας. Η ιστοσελίδα σας αποτελεί τη βιτρίνα της επιχείρησης σας. Η κατασκευή μίας ιστοσελίδας είναι μία πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί σωστή μελέτη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Επομένως, αφήστε καλύτερα τους ειδικούς να κατασκευάσουν την εταιρική σας ιστοσελίδα.

  • Μόλις αποκτήσετε μία εταιρική ιστοσελίδα θα έχετε νέους πελάτες

Σίγουρα δεν μπορείτε να περιμένετε τους πελάτες σας να σας βρουν αλλά πρέπει να τους προσελκύσετε και να προβάλετε την ιστοσελίδα σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόπο προβολής της ιστοσελίδας σας όπως η βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης, το λεγόμενο SEO. Το SEO αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης της ιστοσελίδας σας καθώς σας βοηθάει να εμφανίζεστε πιο ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης Αυτό σημαίνει ότι θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερες επισκέψεις από πιθανούς πελάτες. Στην DIGIQAL κατασκευάζουμε SEO friendly ιστοσελίδες για την καλύτερη προβολή της ιστοσελίδας σας στο κόσμο του διαδικτύου.

  • Όσο περισσότερες λειτουργίες προσθέτω στην ιστοσελίδα μου, τόσο καλύτερη θα γίνεται

Όταν ένας χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας θα πρέπει να βρει γρήγορα αυτό που ψάχνει. Διαφορετικά, ο χρήστης θα την εγκαταλείψει και θα σχηματίσει μία κακή εικόνα για την ιστοσελίδα σας. Αν λοιπόν εσείς προσθέτετε πολλές λειτουργίες που αποσπούν την προσοχή και καθιστούν δύσκολη την πλοήγηση, ο χρήστης δε θα μπορέσει να βρει αυτό που ψάχνει. Η πλοήγηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εντύπωση που θα δημιουργήσει ο χρήστης για την ιστοσελίδα σας. Επομένως, διατηρήστε καθαρή και απλή την ιστοσελίδα σας με εύχρηστο σχεδιασμό.

Η DIGIQAL με την κατάλληλη εμπειρία αναλαμβάνει με επαγγελματική ποιότητα τη μελέτη της επιχείρησης σας και την κατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρικής σας παρουσίασης που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησης σας ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που πραγματικά επιθυμείτε.

Θέλουμε οι υπηρεσίες και τα πακέτα μας να καλύπτουν εσάς και το budget σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.