Η ιστοσελίδα της επιχείρηση σας αποτελεί την εικόνα σας στο διαδίκτυο και στους πιθανούς πελάτες σας. Ωστόσο, η πραγματική αλήθεια είναι ότι στο κόσμο του διαδικτύου όλα εξελίσσονται και αλλάζουν πολύ γρήγορα. Επομένως, η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να ακολουθεί αυτές τις εξελίξεις, ώστε να ανταποκρίνεται στις τάσεις της εποχής. Η λύση είναι η ανακατασκευή της ιστοσελίδας. Παρακάτω θα δείτε μερικά σημάδια που υποδεικνύουν ότι ήρθε η ώρα να ανακατασκευάσετε την ιστοσελίδα σας.

Η ιστοσελίδα σας δεν είναι συμβατή με κινητές συσκευές & tablet        

Είναι γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι χρήστες στις μέρες μας, χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα ή τα tablet στην καθημερινότητα τους είτε για την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο είτε για τις ηλεκτρονικές αγορές τους. Επομένως, είναι πάρα πολύ ενοχλητικό η ιστοσελίδα σας να μην είναι φιλική και ο χρήστης να δυσκολεύεται να δει το περιεχόμενο της. Η λύση είναι το responsive design το οποίο εξασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα σας θα προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί ο χρήστης. Επιπλέον, συμβάλει στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης στις μηχανές αναζήτησης.

Η ιστοσελίδα δεν φορτώνει γρήγορα

Έρευνες έχουν δείξει ότι ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών εγκαταλείπει μία ιστοσελίδα εάν κάνει πάνω από τρία δευτερόλεπτα να φορτώσει. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που οδηγούν στην αργή φόρτωση της ιστοσελίδας. Η ανακατασκευή της ιστοσελίδας θα βελτιώσει τους χρόνους φόρτωσης της και θα μειώσει το ποσοστό εγκατάλειψης της. Επιπλέον, οι μηχανές αναζήτησης ανεβάζουν πιο ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης, ιστοσελίδες οι οποίες φορτώνουν γρήγορα.

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα σας είναι δύσκολη

Όταν ένας χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας θα πρέπει να βρει γρήγορα αυτό που ψάχνει μέσα από μία εύκολη πλοήγηση. Διαφορετικά, ο χρήστης θα εγκαταλείψει την ιστοσελίδα. Αν λοιπόν ο χρήστης χάνεται για να βρει αυτό που ψάχνει, η ιστοσελίδα σας χρειάζεται ανακατασκευή. Η πλοήγηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εντύπωση που θα δημιουργήσει ο χρήστης για την ιστοσελίδα σας.

Η ιστοσελίδα σας δεν είναι βελτιστοποιημένη στις μηχανές αναζήτησης

Κάνετε προσπάθειες να αναζητήσετε την ιστοσελίδα σας και δεν εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης; Η ανακατασκευή της ιστοσελίδα σας προκειμένου η σελίδα σας να είναι SEO friendly είναι απαραίτητη για να μην είστε αόρατοι στη Google και στις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Το SEO αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης της ιστοσελίδας σας. Όσο πιο ψηλά εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης τόσο πιο πολλές επισκέψεις από πιθανούς πελάτες θα έχετε.

Δεν έχει η ιστοσελίδα όλες τις πληροφορίες της επιχείρησης σας

Μπαίνοντας ένας χρήστης στην ιστοσελίδα σας, θα πρέπει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να καταλάβει τι ακριβώς αντιπροσωπεύει και να μπορεί να μάθει τις υπηρεσίες – προϊόντα που προσφέρετε. Με την ανακατασκευή ιστοσελίδας μπορείτε να δώσετε μία ξεκάθαρη εικόνα της επιχείρησης σας καθώς αποτελεί τη διαδικτυακή της βιτρίνα.

Η ανακατασκευή μίας ιστοσελίδας απαιτεί προσεκτικό επανασχεδιασμό για να προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στη DIGIQAL σας προτείνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις που ταιριάζουν απόλυτα στην επιχείρηση και τους στόχους σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που πραγματικά επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας.