Φανταστείτε σαν χρήστης να μπαίνετε σε μία ιστοσελίδα για πρώτη φορά και να διαβάζετε παλιό περιεχόμενο είτε να μπαίνετε σε μία ιστοσελίδα και μετά από μερικές μέρες να ξαναμπαίνετε και αυτή δεν έχει ανανεωθεί καθόλου. Το πιο πιθανό είναι ότι δε θα την επισκεφθείτε ξανά καθώς θεωρείτε πως η επιχείρηση την έχει παρατήσει.

Σκεφτείτε από την άλλη να μπαίνετε σε μία ιστοσελίδα που είναι ενημερωμένη και επίκαιρη. Το πιο πιθανό είναι ότι θα επιστρέψετε διότι σας κίνησε το ενδιαφέρον. Το φρέσκο περιεχόμενο παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μίας ιστοσελίδας.

Επομένως, θα πρέπει να προσθέτετε συχνά περιεχόμενο στην ιστοσελίδα της επιχείρησης σας όπως να δημοσιεύετε άρθρα, συμβουλές και ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει το κοινό σας για να προσελκύετε το ενδιαφέρον των χρηστών.

Επιπλέον, ένας από τους πολλούς παράγοντες που λαμβάνει υπόψιν της η Google για να εμφανίσει την ιστοσελίδα σας σε μία καλή θέση στα αποτελέσματα είναι η συχνή ανανέωση του περιεχομένου της. Η Google έχει δημιουργήσει έναν αλγόριθμο κατάταξης ώστε να υπολογίζει εάν η ιστοσελίδα σας έχει ενημερωθεί πρόσφατα. Η εμφάνιση της επιχείρηση σας σε υψηλή θέση στα αποτελέσματα μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη κίνηση στην ιστοσελίδα σας από πιθανούς πελάτες.

Έχετε μία ιστοσελίδα στην οποία θέλετε να ενημερώνετε το περιεχόμενο αλλά το βρίσκεται περίπλοκο; Η DIGIQAL αναλαμβάνει να σας εκπαιδεύσει για να μπορείτε να δημιουργείτε το κατάλληλο περιεχόμενο για την ιστοσελίδα σας. Έχουμε σχεδιάσει ένα κατανοητό πρόγραμμα εκπαίδευσης για τη χρήση και την ανανέωση περιεχομένου της ιστοσελίδας σας. Εάν πάλι δεν έχετε το χρόνο για να ενημερώνετε την ιστοσελίδα σας και θέλετε να εμπιστευτείτε μία επιτυχημένη ομάδα, εμπιστευτείτε την DIGIQAL.

Η επιχείρηση σας πρέπει να ανανεώνει αρκετά συχνά την ιστοσελίδα της καθώς έτσι θα κερδίσει μία υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης και θα διατηρήσει το ενδιαφέρον των χρηστών. Εμπιστευτείτε την ομάδα της DIGIQAL. Επικοινωνήστε μαζί μας.