Στην εποχή του Covid-19 είναι γεγονός ότι οι online αγορές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα καθώς οι περισσότεροι καταναλωτές αγοράζουν με στόχο να γεμίσουν την καθημερινότητα τους όσο μένουν σπίτι λόγω των περιοριστικών μέτρων. Εφόσον τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά, η μόνη διέξοδος για αγορές είναι η κατασκευή eshop.

Ειδικοί, στα θέματα αγοράς, αναμένουν ότι ακόμη και το 50% των καταναλωτών που στράφηκε στα e-shops το διάστημα του lockdown, πιθανότητα να μην επιστρέψει στο φυσικό κατάστημα. Και αυτό γιατί; Γιατί πάρα πολλοί διαπίστωσαν ότι οι online αγορές είναι εύκολες από την άνεση του σπιτιού τους, ότι τους επιτρέπουν να βρουν ευκαιρίες και να συγκρίνουν τιμές, με αποτέλεσμα να μην τις εγκαταλείψουν μετά.

Αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερο κίνητρο στις επιχειρήσεις που δεν έχουν, να αποκτήσουν online παρουσία στο διαδίκτυο καθώς μετά τον κορονοϊό  το ηλεκτρονικό εμπόριο ήρθε για να μείνει.

Ωστόσο,οι ειδικοί λένε ότι και ο κορονοϊός ήρθε για να μείνει.

  • Άρα το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα;
  • Πώς αξιοποιούμε το χρόνο που έχουμε για την επιχείρηση μας & πως αντιμετωπίζουμε τις τρέχουσες συνθήκες;

Η καλύτερη συμβουλή δημιουργήστε τώρα το δικό σας e-shop και δείτε πως μπορείτε να δουλέψετε μέσω του διαδικτύου. Με τη δημιουργία του δικού σας e-shop:

  • θα βρεθείτε κοντά στους πελάτες σας ειδικά σε αυτή την εποχή όπου αναζητούν συνεχώς τους πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους να αγοράσουν αυτό που χρειάζονται.
  • θα μπορείτε να τρέξετε την επιχείρηση και από την άνεση του σπιτιού σας! Μπορεί εσείς να μένετε σπίτι αλλά η επιχείρηση σας να συνεχίσει να είναι ανοικτή και να πουλάτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας online!

Φυσικά ένα e-shop δεν είναι χρήσιμο μόνο για αυτήν την περίοδο.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον για την επιχείρηση σας. Καθώς μένετε σπίτι δώστε την ευκαιρία στους πελάτες να έρθουν κοντά σας.

Η DIGIQAL σας έχει τη λύση. Μη χάνετε την ευκαιρία!

Επικοινωνήστε ☎️ μαζί μας τώρα στο 23140-22942 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και μάθετε το κόστος!

Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί!