Η δημιουργία e-shop είναι ένα θέμα που απασχολεί τις επιχειρήσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά λόγω της ραγδαίας αύξησης των ηλεκτρονικών αγορών στις οποίες στράφηκαν οι καταναλωτές εν μέσω της πανδημίας.

Στον κόσμο των ηλεκτρονικών αγορών ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και για να ξεχωρίσει το e-shop σας δεν αρκεί μόνο ο καλός σχεδιασμός και η εμφάνιση του. Ο στόχος της κάθε επιχείρησης είναι να καταφέρει να προσελκύσει νέους πελάτες στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Για να μπορέσουν να φτάσουν οι πελάτες στο e-shop σας είναι απαραίτητη η διαφήμιση του. Ένας τρόπος για να το πετύχετε είναι η σύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τις μηχανές σύγκρισης τιμών. Οι μηχανές σύγκρισης συγκεντρώνουν προϊόντα από διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα και τα ταξινομούν με βάση την τιμή τους.

Δύο από τις πιο δημοφιλείς μηχανές σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα είναι το Skroutz και το BestPrice.

Η σύνδεση του e-shop σας με αυτές τις μηχανές αναζήτησης έχει άμεσα αποτελέσματα στην επισκεψιμότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, στην αναγνωρισιμότητα του και στις πωλήσεις του καθώς αυτές οι μηχανές επιτρέπουν σε ένα ευρύ κοινό πελατών που είναι πρόθυμο να αγοράσει να φτάσει εύκολα και γρήγορα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Όταν ο πελάτης θα αναζητήσει στην Google το προϊόν που τον ενδιαφέρει, τα αποτελέσματα που θα εμφανιστούν στις υψηλότερες θέσεις είναι συνήθως από τις μηχανές αναζήτησης, Skroutz και BestPrice. Αυτό οφείλεται στην υψηλή δημοφιλία των μηχανών σύγκρισης αφού όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προβάλλουν σε αυτές τα προϊόντα τους.

Η DIGIQAL με την κατάλληλη εμπειρία αναλαμβάνει την σύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τις μηχανές σύγκρισης τιμών καθώς και την κατασκευή e-shop που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και διαθέτουν δυνατότητα αποστολής των προϊόντων σας στις πιο δημοφιλείς μηχανές σύγκρισης τιμών.

Σας ενδιαφέρει η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και η σύνδεση του με τις μηχανές αναζήτησης Skroutz και BestPrice; Επικοινωνήστε μαζί μας.