Έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα και σας προβληματίζει η διαδικασία των ηλεκτρονικών πληρωμών; Η παγκόσμια πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών Stripe είναι η λύση καθώς προσφέρει τη δυνατότητα στις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις να δέχονται χρηματικές συναλλαγές από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.


Με τη Stripe εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους από νεοσύστατες start-up μέχρι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να ξεκινήσουν και να επεκτείνουν τις εργασίες τους σε παγκόσμιο επίπεδο και να δέχονται ψηφιακές πληρωμές σε περισσότερα από 130 συναλλάγματα σε μόλις 10 λεπτά.


Η Stripe είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για χρήση σε καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς είναι πολύ εύκολη και γρήγορη στην εγκατάσταση. Χωρίς τη Stripe για να υλοποιηθεί η δυνατότητα των ψηφιακών πληρωμών χρειαζόταν εβδομάδες λόγω της γραφειοκρατίας. Με τη Stripe παρακάμπτονται οι τράπεζες και οι άλλοι μεσάζοντες, αφαιρούνται οι πολυπλοκότητες και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μπορεί να δέχεται άμεσα ψηφιακές πληρωμές από όλο τον κόσμο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.


Εκτός από ότι είναι εύκολη και γρήγορη, η Stripe προσφέρει και άλλα ξεχωριστά πλεονεκτήματα που την κάνουν ιδιαίτερα χρήσιμη κατά τη διάρκεια των συναλλαγών:


Ηλεκτρονικές απάτες: Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι οι ηλεκτρονικές απάτες. Η Stripe χρησιμοποιεί μία σειρά εργαλείων και ιδιαίτερων μηχανισμών που παρέχουν προστασία σε περιπτώσεις ηλεκτρονικής απάτης και ψεύτικων συναλλαγών, τόσο στις ελληνικές επιχειρήσεις όσο και στους πελάτες τους.


Ασφάλεια: Η Stripe δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των ψηφιακών συναλλαγών. Κατά τη διάρκεια της συναλλαγής ο πελάτης δίνει τα προσωπικά του στοιχεία πληρωμής και αυτά αποστέλλονται αυτόματα στη Stripe όπου αποθηκεύονται σε ειδικές θυρίδες ασφαλείας και τα στοιχεία των καρτών των πελατών δεν κινδυνεύουν να διαρρεύσουν. Με αυτό τον τρόπο, οι επιχειρήσεις δε χρειάζεται να έχουν το δικό τους σύστημα ασφαλείας για τις ψηφιακές συναλλαγές.


Προσαρμοσμένη εμπειρία checkout: Η Stripe δίνει τη δυνατότητα της προσαρμοσμένης εμπειρίας Checkout με την οποία οι πληρωμές μπορούν να γίνονται απευθείας εντός της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής της επιχείρησης χωρίς ο πελάτης να χρειάζεται να την εγκαταλείψει. Διαφορετικά, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κλασική φόρμα ckeckout της Stripe.


Υποστήριξη πολυνομισματικών συναλλαγών: Οι επιχειρήσεις δέχονται ψηφιακές πληρωμές σε περισσότερα από 130 συναλλάγματα. Ανεξάρτητα από τον τύπο του συναλλάγματος, η επιχείρηση θα λάβει τις πληρωμές της σε ευρώ στον λογαριασμό που έχει επιλέξει.


H τιμολόγηση της ξεκινάει στο 1,4% + 0,25 € για κάθε χρέωση κάρτας στην Ελλάδα και δεν περιλαμβάνει επιπρόσθετα έξοδα εγκατάστασης ή άλλες κρυφές χρεώσεις.


Η Stripe αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρείες και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να παρέχει λύσεις στις ηλεκτρονικές συναλλαγές των ψηφιακών επιχειρήσεων.


Βοηθήστε την επιχείρηση σας να αναπτυχθεί στον κόσμο των ηλεκτρονικών συναλλαγών με τη Stripe.